Kara Sevda 2.Bölüm 21 Ekim Tek Part İzle | Full İzle ~ Kara Sevda Dizisi | Kara Sevda Bölümleri İzle ... ... Kara Sevda 2.Bölüm 21 Ekim Tek Part İzle | Full İzle | Kara Sevda Dizisi | Kara Sevda Bölümleri İzle

22 Ekim 2015 Perşembe

Kara Sevda 2.Bölüm 21 Ekim Tek Part İzle | Full İzle



Arkadaşlar bu yazımızda dizimizin yani Kara Sevda dizisinin 2.bölümünü sizlere sunacağız. Part part ekleyeceğiz. İyi seyirler.





Nihan yıllar önce olduğu gibi yeniden denize düşmüştür. Tam o sırada yıllar önce düştüğü ve Kemal’in onu kurtardığı anın görüntüleri zihnine üşüşür. Kemal yeniden Nihan’ı denizden çıkarır, fakat Nihan onu kurtaran kişinin Kemal olduğundan habersizdir, sadece hayal gördüğünü zanneder ve bunun üzerine Kemal’i bulmaya karar verir.
Kemal ise Emir’in gizli düşmanı olarak İstanbul’a geri döner. Fakat hiç beklemediği bir anda yeniden Nihan’la karşılaşır. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen Kemal’in Nihan’a olan öfkesi dinmemiştir. Katılacakları ihaleyi kazanıp Zonguldak’a geri dönmeyi düşünür. Leyla ise Kemal’in içindeki öfkeden haberi vardır ve onun öfkesine hakim olması için sürekli telkinlerde bulunur.
Nihan Kemal’i bulabilmek için Leyla’nın yanına gider. Leyla Kemal’in yerini Nihan’a söyleyecek midir?
Kemal ailesini de görmeye gider ve ailesi büyük bir coşku içine girer, fakat kız kardeşi Zeynep’in Nihan’la gizli gizli görüştüğünü öğrenir ve çok öfkelenir.
Nihan Emir’le olan evliliğine dayanamaz hale gelmiştir. Fakat kardeşi için yine de sabretmeye çalışır.
Emir rakibi Kemal’in kim olduğunu araştırır, 5 yıllık bir mühendis olduğunu görünce onu hafife alır, fakat bu Emir’e pahalıya patlayacaktır. Kemal ihaleyi kazanır ve Emir Kemal’e savaş açar.
Öte yandan Emir ve Nihan evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutlamak için görkemli bir davet düzenler. Fakat Nihan hayatının şokunu yaşayacaktır. Kemal bu davette karşısına çıkar.
Kara Sevda 2. bölüm izle, sevilen dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır. Kara Sevda 2. bölüm ne zaman?
Kara Sevda dizisi 2. bölümü 21 Ekim Çarşamba saat 20.00’de Star TV ekranlarında. Kara Sevda dizisini izlemek için sitemizi ziyaret ediniz.

0 yorum :

Yorum Gönder

Site Haritası

Bookmark Us

Arama

Kara Sevda dizisinin müziğini buradan dinleyebilirsiniz.

Son Bölümü ( 4.Bölüm) İzlemek İçin TIKLAYINIZ.

Popüler Yazılar

Arşiv

© Kara Sevda Dizisi | Kara Sevda Bölümleri İzle | İçerikler Google 'dan alınmaktadır. Hiç bir hak iddia edilemez. Telif hakkı sahipleri iletişim kurarak yayımlanan içeriğinin kaldırılmasını talep edebilir.
İletişim : Hilmi Mutlu |